Άλλαξε την τύχη του σε ένα παιχνίδι

Ένας φτωχός άντρας στην Ινδία, κατάφερε να κερδίσει σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, μεγάλο χρηματικό ποσό, απαντώντας σωστά σε όλες τις ερωτήσεις.


Ο Sushil Kumar νίκησε στο πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της χώρας του, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το ποσό των 712.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε 50.000.000 ρουπίες.
«Έχεις δημιουργήσεις ιστορία», είπε ο Amitabh Bachchan, παρουσιαστής του παιχνιδιού, κάτι που μπορούμε να πούμε κι εμείς, αφού πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, ο Kumar κέρδιζε

μόλις 85 ευρώ τον μήνα ως υπάλληλος γραφείου για την Κυβέρνηση, ενώ για επιπλέον χρήματα παρέδιδε μαθήματα στην μικρή πόλη Motihari.

Ο πρώην πλέον φτωχός 32άχρονος, στο παιχνίδι πήγε μετά από παρακίνηση των συγγενών του, κυρίως της συζύγου του, της οποίας είχε υποσχεθεί να αγοράσει ένα σπίτι. Ωστόσο ο τυχερός Ινδός, έχει ήδη σχεδιάσει πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό ποσό που κέρδισε. Μερικά χρήματα θα χρησιμοποιηθούν, για να πληρώσει μαθήματα που θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει μία καλύτερη και σίγουρη δουλειά για το υπόλοιπο της ζωής του και θα πληρώσει τα χρέη των γονιών του και θα δώσει ακόμα ένα μικρό κεφάλαιο στα αδέλφια του, ώστε να ξεκινήσουν μικρές επιχειρήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα