Αλαφούζος: Μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας

Ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο Γιάννης Αλαφούζος, απέφυγε την «ξύλινη» γλώσσα των επαγγελματιών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν «πούλησε» Παναθηναϊκόφροσύνη και μίλησε τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας για την πράσινη ΠΑΕ, εκφράζοντας όμως και την ελπίδα ότι μέσα από αυτές τις δύσκολες συγκυρίες μπορούν να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, τα επόμενα χρόνια για το τριφύλλι.

O πρόεδρος του Παναθηναϊκού έθεσε ως βασικούς του στόχους την κατάκτηση του κυπέλλου

και την ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο η διαδικασία συμφωνίας με αρχισκάουτερ που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναζήτησης ποδοσφαιρικών ταλέντων σε όλο τον κόσμο.

«Το βασικό πράγμα που ήθελα να εκφράσω στη συνέντευξη, είναι η αγωνία για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τη μάχη μας», τόνισε στα μισά της συνέντευξης Τύπου, πρώτης από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα, αλλά εστίασε ιδιαίτερα στο οικονομικό πρόβλημα που λίγο έλειψε να οδηγήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διάλυση και την καταστροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα