Άκης Τσοχατζόπουλος: Θα μιλήσω στον φυσικό μου δικαστή

Αποφασισμένος να μιλήσει στο φυσικό του δικαστή όταν το κρίνει ο ίδιος, και όχι καθ' υπόδειξη, εμφανίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος αρνούμενος ωστόσο να δώσει σήμερα συμπληρωματική απολογία ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Ο πρώην υπουργός ανακάλεσε μάλιστα την προηγούμενη απολογία του καθώς θεωρεί ότι η όλη διαδικασία σε βάρος του είναι άκυρη και παράνομη.

Επιπλέον ο Άκης Τσοχατζόπουλος

μέσω του συνηγόρου του έκανε λόγο για πρωτοφανή πολιτική δίωξη εναντίον του και κατήγγειλε το σύστημα εξουσίας που πλέον όπως είπε ελέγχεται από τις δικαστικές αρχές.

Οι άνθρωποι που ευθύνονται για τη θέση στην οποία βρίσκεται» κρύβονται δήλωσε με νόημα ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του Γιάννης Παγορόπουλος.

Από την πλευρά του ο επίσης συνήγορος υπεράσπισής του Λεωνίδας Κοτσαλής γνωστοποίησε ότι στις επόμενες ημέρες μέρες θα επαναφέρουν το αίτημα για κλίση των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 98-00 τονίζοντας ότι το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε σε 4 διαδοχικές συνεδριάσεις για τις συμβάσεις προμήθειας των υποβρυχίων και όχι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός όση ώρα βρισκόταν στο ανακριτικό γραφείο έκανε έκκληση για την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυ Σταμάτη λόγω της ψυχικής της κατάστασης.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Τσοχατζοπούλου: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο Άκης

Να απολογηθεί στο κελί της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα