Αγρίνιο: Τον έπιασαν με όπλα, εκρηκτικά και λαθραία τσιγάρα

Ένας 52χρονος συνελήφθη στο Αγρίνιο στα σπίτια και το κατάστημα του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν επίσης 11 κούτες με λαθραία τσιγάρα.


Ο άνδρας συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, και κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Στις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σε σπίτια και σε ψησταριά του 52χρονου στο Αγρίνιο και στο Δογρί Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Τρία κυνηγητικά όπλα.
Εξήντα πολεμικά φυσίγγια.
Τέσσερα ακόμα φυσίγγια άλλων τύπων.
Ογδόντα πέντε πυροκροτητές.

Επίσης σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 52χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ έντεκα κούτες λαθραίων τσιγάρων και έξι ακόμα πολεμικά φυσίγγια

Κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που βρέθηκαν στη κατοχή του 52χρονου δεν είχε επικολλημένη την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης ενώ ο συνολικός αριθμός των λαθραίων τσιγάρων που κατασχεθήκαν ανέρχεται στα 6.120.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα