Αυτή είναι η εκδοχή του Πιστόριους για τη δολοφονία της Στέενκαμπ

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από τον σύντροφό της Όσκαρ Πιστόριους.

Η δίκη εξελίσσεται περίεργα, καθώς η αστυνομία παραδέχθηκε ότι έχασε μία από τις σφαίρες, ενώ και ο ερευνητής που ανέλαβε την υπόθεση τέθηκε εκτός, επειδή κατηγορείται ότι στο παρελθόν έχει δολοφονήσει επτά

άτομα!

Πάντως ο Πιστόριους φαίνεται να είναι έτοιμος να δεχθεί την όποια απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο θα ετυμηγορήσει σήμερα. Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης, ωστόσο, εάν αποδειχθεί ένοχος, και μέχρι τότε συνεχίζει να δηλώνει αθώος, κινδυνεύει με ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Η υπερασπιστική γραμμή του Πιστόριους και των δικηγόρων του, όπως φαίνεται και από το παραπάνω 3D σκίτσο, ισχυρίζεται πως ο Νοτιοαφρικανός ξύπνησε και πήγε στο μπαλκόνι του για να φέρει μέσα τον ανεμιστήρα και να κλείσει τις πόρτες, τις περσίδες και τις κουρτίνες, όταν άκουσε έναν θόρυβο από το μπάνιο, νομίζοντας πως είχε εισέλθει κλέφτης από το παράθυρο.

Την ώρα που πήγαινε προς το μπάνιο, άρχισε να φωνάζει προκειμένου να διώξει τον κλέφτη. Ύστερα, είδε το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό, πυροβολώντας πίσω από την πόρτα και πετυχαίνοντας την Στέενκαμπ τρεις φορές.Επιστρέφοντας στο κρεβάτι, διαπίστωσε πως η Στέενκαμπ δεν βρισκόταν εκεί και, αφού έβαλε τα προσθετικά του πόδια, άνοιξε όλα τα φώτα του σπιτιού. Αφού άνοιξε την κλειδωμένη πόρτα του μπάνιου, χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο του κρίκετ, είδε πως η Στέενκαμπ ήταν ακόμα ζωντανή και κάλεσε αμέσως βοήθεια, προσπαθώντας παράλληλα να την επαναφέρει, με την άτυχη κοπέλα να πεθαίνει στα χέρια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα