To πρόσωπο που μίλησε για τα όπλα της Χρυσής Αυγής

Το κουβάρι μίας περίεργης ιστορίας με πολιτικές προεκτάσεις έχει ξεκινήσει να ξετυλίγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, έπειτα από στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της.

Πρόκειται για δύο επώνυμες, έγγραφες αναφορές του Βρετανού απόστρατου του Βρετανικού Στρατού Stacey Pringle, ο οποίος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας (τον Μάιο και τον Ιούνιο), πως στην οικεία του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη υπάρχει τεράστιος αριθμός οπλισμού.

Με επιστολή του ιδίου προς τον Άρειο Πάγο μάλιστα, o Pringle ζητά να γίνει συσχέτιση της υπόθεσης με αυτή της Χρυσής Αυγής.

Τα

όπλα στα οποία αναφέρεται ο απόστρατος του Βρετανικού Στρατού δεν είχαν εντοπιστεί σε παλαιότερη έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο χθες η Αντιτρομοκρατική εντόπισε στην έπαυλη του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη και σε διαμέρισμα που κατείχε στο Παλαιό Φάληρο, 21 πυροβόλα όπλα, τα οποία όμως είχαν δηλωθεί ως κυνηγετικά. Παράλληλα, βρέθηκαν 60 μαχαίρια διαφόρων τύπων, δέκα διόπτρες και δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης - taser.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που ο Βρετανός έχει δώσει, υπάρχουν σε αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε ο Πάλλης, 4.000 ενεργά - λειτουργικά όπλα, τα οποία σημειώνει πως μπορεί να καταλήξουν στα χέρια μελών της Χ.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα