Rolls Royce Ghost V-Specification

Μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Ghost, παρουσίασε εμφατικά η Rolls Royce, θέλοντας να υμνήσει την τεχνολογία του V12 κινητήρα της. Σα να λέμε: Ο διάολος δεν είχε δουλειά...

Την στιγμή που η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθεί να λύσει θεμελιώδη προβλήματά της, η Rolls Royce αναλώνεται σε ειδικές εκδόσεις της Ghost! Φαίνεται πως το πελατολόγιο της φλεγματικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αρέσκεται σε τέτοιου είδους εκδόσεις, αναζητώντας εμμέσως την ανάδειξη.

Η ανάδειξη στην περίπτωση της έκδοσης «V-Specification»

προέρχεται, από κάμποσα εξωτερικά σιρίτια στο αμάξωμα/καμπίνα, μαζί με γυαλιστερές ζάντες 21 ιντσών, χρωμιωμένες εξατμίσεις και ένα ολοκαίνουργιο... ρολόι στο ταμπλό!

Να μην ξεχνάμε και τα 5 νέα χρώματα του αμαξώματος, μεταξύ παλέτας 44.000 χρωμάτων και αποχρώσεων, που προσφέρονται, ως επιλογές, σε οποιοδήποτε Ghost.

Αυτά είναι για τα μάτια. Διότι, η μεγαλύτερη (κατ)αξίωση της νέας έκδοσης «V-Specification» αφορά στους συν 30 ίππους, που δόθηκαν επικουρικά στο V12 μοτέρ των 6,6 λίτρων!

Συνεπώς, εδώ έχουμε μια Rolls Royce Ghost που επιτυγχάνει χρόνο 4,7'' στα 0-100. Κι αν αυτό δεν είναι... είδηση, τότε τι είναι;

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα