Hellas PHARM 2015: Η ΒΙΑΝΕΞ στην κορυφαία εκδήλωση για τα φαρμακεία

Η κορυφαία εκδήλωση για τα φαρμακεία της Ελλάδας «Hellas PHARM» θα πραγματοποιηθεί στο HELEXPO MAROUSSI, στις 21 και 22 Μαρτίου…

Το φαρμακευτικό συνέδριο/έκθεση «Hellas PHARM» είναι φέτος σημαντικά ανανεωμένο, με επίκαιρο συνεδριακό πρόγραμμα, παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή φορέων και προσωπικοτήτων,

καθώς και μία σειρά από καινοτομίες στο εκθεσιακό τμήμα. Επίσης, αποκτά διεθνή χαρακτήρα, καθώς θα πάρουν μέρος και Ευρωπαίοι φαρμακοποιοί.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, την Κυριακή 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο, με διακεκριμένους ομιλητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέμα «Οδηγός επιβίωσης φαρμακείου», με χορηγό την εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ, η οποία θα έχει δυναμική παρουσία και στο εκθεσιακό τμήμα, με stand 40 τ.μ.

Κατά την περσινή διοργάνωση του «Hellas PHARM», παρατηρήθηκε εντυπωσιακά μαζική συμμετοχή φαρμακοποιών, με περισσότερους από 2.580 επισκέπτες, καθώς και ενθουσιώδες ενδιαφέρον για το συνεδριακό πρόγραμμα, το οποίο κάλυψε τρεις αίθουσες επί δύο ημέρες. Στο εκθεσιακό μέρος συμμετείχαν 109 εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες φαρμακείων.

Το 2015, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η αγορά των φαρμακείων αλλάζει και αναπτύσσονται δυναμικά τα γενόσημα, τα OTCs, και οι υπηρεσίες από τα φαρμακεία, το «Hellas PHARM», το forum όπου παρουσιάζονται οι εξελίξεις, οι ευκαιρίες και οι νέες προτάσεις προς τα φαρμακεία, θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για ακόμα περισσότερους φαρμακοποιούς και ακόμα περισσότερους εκθέτες.

Keywords
Αναζητήσεις
hellas pharm
Τυχαία Θέματα