EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ 2013 – Υποστηρίζουμε την Ιθάκη για την Ελλάδα

10:56 7/6/2013 - Πηγή: NewsBomb

Το ταξίδι, η περιπέτεια, η αναζήτηση, οι αναμνήσεις και η... επιστροφή. Αυτό το καλοκαίρι, η Ιθάκη γίνεται το κέντρο του πολιτισμού, όπου για 4 ημέρες θα πραγματοποιηθούν δρώμενα που θα συγκεντρώσουν τα ελληνικά και διεθνή μάτια!

Για πρώτη φορά θα συγκεντρωθούν σε μία εκδήλωση η διάσημη ομάδα χορού Martha Graham Dance Company της Ν. Υόρκης, διεθνείς

ποιητές υπό την επιμέλεια του Αντώνη Βολανάκη σε μία ποιητική συνάντηση στα... τυφλά, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής του διεθνούς καλλιτέχνη Philip Tsiaras της Ν. Υόρκης, καθώς και διεθνής έκθεση φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από 20 χώρες υπό την επιμέλεια του Philip Tsiaras και Χριστόφορου Δουλγέρη.

Παράλληλα, το νησί θα φορέσει τα "καλά του", για να τιμήσει τους επισκέπτες με μουσικές και χορούς από τη Φιλαρμονική του Δήμου, την τοπική Χορωδία, τη Μαντολινάτα, τον Χορευτικό Σύλλογο "Χαρίλαος Τσιγώνιας" και τον παιδικό Χορευτικό Σύλλογο "Εν χορώ" .

Οι μικροί μας φίλοι θα διαγωνιστούν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων θα διαθέσουν απλόχερα τις γαστριμαργικές τους δημιουργίες, για να δώσουν την ευκαιρία στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες να γευτούν την τοπική κουζίνα σε ένα "Farm to Table" δείπνο, φτιαγμένο με αγάπη και πολύ μεράκι!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του νησιού το 4ήμερο 27-30 Ιουνίου είναι ελεύθερη, ενώ η εκδήλωση διοργανώνεται από την Concord Consulting Services, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ιθάκης " O Φήμιος".

Keywords
Τυχαία Θέματα