6/11/14: Σελήνη στον Ταύρο – Αισθησιασμός και απολαύσεις

Σήμερα η Σελήνη από το ηδυπαθές και ήρεμο ζώδιο του Ταύρου μας ξεσηκώνει να ασχοληθούμε με θέματα υλικά, συναισθηματικά και…

Γενικά,τα πράγματα ηρεμούν κάπως, μετά από ένα αγχώδες και δυναμικό διήμερο, αφού νιώθουμε εξαντλημένοι και αποφασίζουμε να επιδοθούμε σε απολαύσεις και να επιδιώξουμε την εκπλήρωση υλικών ή οικονομικών στόχων.

Οδεύοντας προς την Πανσέληνο που πραγματοποιείται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, η Σελήνη συναντά στο διάβα της αρκετούς πλανήτες που ενισχύουν την επίδρασή της. Έτσι κυριαρχούν οι συναισθηματικές ανησυχίες

και η αγωνία για κάλυψη των υλικών μας αναγκών.

Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω σε ευνοϊκή όψη με τη Σελήνη, αλλά και με τις σκληρές επαφές του με Ουρανό και Πλούτωνα, που, ακόμα και στην ηρεμία, δε μας αφήνουν να παρεκκλίνουμε από το κυνήγι των φιλοδοξιών μας.

Η συμμετοχή της Αφροδίτης σε αυτήν την Πανσέληνο, της οποίας την επίδραση ήδη νιώθουμε, δίνει μια ερωτική, σεξουαλική, ηδυπαθή χροιά στις ερωτικές σχέσεις και βέβαια στα πλαίσια της απόλυτης παράδοσης και ταύτισης με το σύντροφό μας. Επιπλέον, λόγω της φύσης των ζωδίων του Ταύρου και του Σκορπιού οι συμπεριφορές καθώς προχωράμε προς την Πανσέληνο γίνονται περισσότερο ενστικτώδεις.
Επίσης, κυρίως, λόγω της ροπής του Ταύρου στις απολαύσεις, αν είσαι σε κάποιο πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής κ.λπ. η σημερινή μέρα είναι η καταλληλότερη για να το χαλάσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι επηρεάζονται περισσότερο από το φως της επερχόμενης Πανσελήνου.

Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, είναι οι ευνοημένοι της μέρας και μπορούν να προχωρήσουν χωρίς ενοχές σε αυτά που επιθυμούν.

Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες ας πάψουν να ζητάνε γενικότερα, γιατί χρειάζονται ανάπαυση και στάση.

Το μενού λοιπόν απόψε, αφού ο Ταύρος και ο Σκορπιός κυριαρχούν, υπόσχεται ένα ερωτικό βράδυ κατά τη διάρκεια του οποίου θα σε κατακλύσει γλυκιά ένταση και συναισθηματική φλόγωση, υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού.

Καλή απόλαυση!

Αυτά και άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιρροές της ημέρας σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!


Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/11;

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Ταύρο

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/11

Keywords
Τυχαία Θέματα