Ζητούν πλήρη λειτουργία

Παράσταση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Νοσοκομείου Παίδων - Αγία Σοφία έκαναν νωρίτερα ο Σύλλογος Γονείων και Κηδεμόνων Παιδιών του συγκεκριμένου νοσοκομείου αλλά και φορείς, οι οποίοι ζητούν την πλήρη λειτουργία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς, πρόκειται για τυπικό και όχιουσιαστικό άνοιγμα καθώς λόγω έλλειψης προσωπικού δεν λειτουργεί η μονάδαεντατικής θεραπείας και τα επείγοντα περιστατικά θα εξακολουθούν ναδιακομίζονται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ευθύνες στον Διοικητή του νοσοκομείου αλλά και στην ηγεσίατου Υπουργείου Υγείας, για τη κατάσταση που επικρατεί, επέρριψε η πρόεδρος τουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ΧρυσάνθηΜιχαλοπούλου - Κοκολάκη.

Όπως δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Έλενα Μπρέγιαννη, οαγώνας τους θα σταματήσει μόνο όταν επαναλειτουργήσει πλήρως το κέντρο.

Να σημειωθεί ότι, ο Διοικητής του νοσοκομείου, ΜανώληςΠαπασάββας μετά από συνάντηση που είχε με τους γονείς, τους διαβεβαίωσε ότιεντός των προσεχών 2 μηνών το κέντρο θα επαναλειτουργεί πλήρως καθώς αναμένεταινα ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Έλενα Μπρέγιαννη

Keywords
Τυχαία Θέματα