Ζάκυνθος: Μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι λόγω της άφιξης Iσραηλινών τουριστών

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας ισχύουν αυτό το διάστημα στο χώρο του λιμανιού της Ζακύνθου λόγω της άφιξης τουριστών από το Ισραήλ.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 5.000 τουρίστες θα βρεθούν στην Ζάκυνθο το Μάιο μήνα και επέλεξαν να φθάσουν στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής. Τα μέτρα τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 2 Απριλίου και ισχύουν μέχρι τις 2 Ιουνίου, ενώ αφορούν απαγόρευση της στάθμευσης κάθε τροχοφόρου οχήματος στο λιμάνι. Ωστόσο, αν οι επισκέψεις από το Ισραήλ συνεχιστούν και τους υπόλοιπους

μήνες του καλοκαιριού, ενδέχεται τα μέτρα να συνεχιστούν.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκκάλας, ανέφερε ότι «τα μέτρα είναι αυστηρά γιατί υπάρχει έλεγχος στην πρόσβαση των επιβατών και όσων θέλουν να μπουν στο λιμάνι. Ο λόγος είναι η άφιξη συγκεκριμένης κατηγορίας τουριστών και αφορά την ασφάλειά τους. Οι τουρίστες θα έρχονται με τα πλοία της γραμμής και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα αυτά γιατί μας επισκέπτονται καθημερινά».

«Το λιμάνι της Ζακύνθου δεν έχει περίφραξη γι' αυτό επιφορτιστήκαμε εμείς τη φύλαξη. Η ταλαιπωρία αφορά εκείνους που θέλουν να κάνουν τη βόλτα τους στο λιμάνι. Γιατί όσοι θέλουν να ταξιδέψουν θα περάσουν κανονικά και θα εξυπηρετηθούν. Τα θέματα ασφαλείας υπάρχουν και είναι πολύ σοβαρά», επεσήμανε ο κ. Κοκκάλας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα