Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσακαλώτος

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι τελικά ο τέως υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ανακοίνωσε στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Ο κ. Τσακαλώτος, στέλεχος της ομάδας των "53+", εμφανιζόταν προβληματισμένος για τo αν θα έπρεπε να είναι είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Στο ενδεχόμενο που ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο πιστώνεται μεγάλο της συμφωνίας της 13ης Ιουλίου με τους εταίρους, δεν κατέβαινε στις εκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δεχόταν σημαντικό πολιτικό πλήγμα.

Σημειώνεται πάντως ότι το έτερο στέλεχος των "53+" Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επίσης μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, δεν έχει διευκρινίσει μέχρι στιγμής σχετικά αν θα κατέλθει στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι η μη συμμετοχή του τέως κυβερνητικού εκπροσώπου στο κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε από τη διάσπαση από την Αριστερή Πλατφόρμα είχε προκαλέσει αίσθηση, ενώ ο ίδιος μένει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να στηρίξει, αλλά και να επικρίνει, την κυβέρνηση.

Oι "53+" εμφανίζονται διχασμένοι, με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη να είναι καθοριστική για την περαιτέρω στάση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα