Υπόμνημα ΣΕΓΑΣ σε Ανδριανό

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό είχε η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, που κατέθεσε υπόμνημα επτά σημείων, όπου καταγράφονται τα πιο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό στίβο.



Τα ζητήματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή τον ΣΕΓΑΣ, δεν είναι άλλο από το οικονομικό, οι εγκαταστάσεις και χώροι προπόνησης για τους αθλητές αλλά και ο εξοπλισμός. Θέματα, που παραδόθηκαν γραπτώς στον κ.Ανδριανό.

Στο

υπόμνημα αναφέρονται επιγραμματικά τα εξής…

1.Τακτική Επιχορήγηση, σχετικά με το υπόλοιπο ποσό και την εκταμίευσή του.

2.Κλειστό στάδιο Παιανίας, για την άμεση προστασία των εγκαταστάσεων συντήρησης και απόδοσης προς χρήση μέχρι τον Δεκέμβριο.

3.Υλικοτεχνική υποδομή-εξοπλισμός σταδίων. Επισημαίνεται η φθορά των εγκαταστάσεων στο ταρτάν, στα στρώματα, σε εμπόδια, βατήρες και όργανα στα βασικά στάδια που χρησιμοποιούν οι πρωταθλητές μας, το ΟΑΚΑ, το Καυτανζόγλειο, ο Άγιος Κοσμάς και τα εθνικά στάδια Λάρισας, Σερρών και Τρικάλων.

4.Πανθεσσαλικό στάδιο, να εξοπλιστεί και να αξιοποιηθεί για την διεξαγωγή πανελληνίου και διεθνούς επιπέδου.

5.Προπονητικά κέντρα εθνικών ομάδων, στα οποία παρατηρούνται πολλαπλά προβλήματα φύλαξης, καθαριότητας, στεγανοποίησης, ψύξης, θέρμανσης, να δοθούν οδηγίες στις Διοικήσεις ώστε να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους προβλήματα.

6.Αποσπάσεις καθηγητών φυσικής αγωγής, να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος αριθμός αποσπάσεων που έχει ανάγκη η Ομοσπονδία.

7.Διακρατική συμφωνία με Κύπρο, αμοιβαία φιλοξενία αθλητών για προετοιμασία καθώς και η συνέχιση της συνάντησης παίδων-κορασίδων κάθε χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα