Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "δικεφάλων"

Το ντέρμπι των "δικεφάλων" , ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19.30) ξεχωρίζει από τη σημερινή ημέρα με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η αυλαία ανοίγει στις 17.15 όπου η Κέρκυρα θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Πανθρακικό.

ΑΕΚ -ΠΑΟΚ (19.30)

Η ΑΕΚ

που έχει ανασάνει τώρα τελευταία βαθμολογικά υποδέχεται τον δεύτερο βαθμολογικά ΠΑΟΚ και το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής. Φέτσης, Φούντας, Τσουμάγκας, Μπουγαίδης, Παυλής, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Καραλής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φουρτάδο, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Β. Βλάχος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Έτο, Ιτάνζ, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ, Κουμάλο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός (17.15)

Οι μεν γηπεδούχοι πάνε φουλ για τα πλέι οφ και οι δε φιλοξενούμενοι για την παραμονή αλλά και με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες.

Η αποστολή του Πας Γιάννινα: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Λίλα, Κεϊτά, Πάντος, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ

Η αποστολή του Πανθρακικού: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας, Μακρυδημήτρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα