Βρέθηκαν τα λεφτά της ΑΕΚ

Σε τραπεζικό λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη πήγαν 8.540.500 ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ το 2001, όπως αποκάλυψε το ΣΔΟΕ σε έρευνα που έκανε για τον καταζητούμενο.Μία σημαντική εξέλιξη, για τα χρήματα που διεκδικεί η ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη,

αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα, η Δικαιοσύνη έχει στοιχεία για τα χρήματα που πήρε από την ομάδα, ο πρώην μεγαλομέτοχός της.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου των στημένων αγώνων και ύστερα από έρευνες του ΣΔΟΕ, αποδείχθηκε ότι κατέληξαν σε λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη χρήματα ύψους των 8.540.500 ευρώ. Οι έρευνες έγιναν στην εταιρεία Ippoventure S.a -στην οποία είναι πρόεδρος ο Μάκης Ψωμιάδης - και η οποία παλαιότερα είχε μεγάλα έσοδα από τις ιπποδρομίες του ΟΔΙΕ, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Σε έναν από αυτούς η Δικαιοσύνη φαίνεται να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος, καθώς εκεί κατέληξαν στο τέλος του 2001 μέσω επιταγής σε διαταγή της ΠΑΕ ΑΕΚ και οπισθογραφημένη μάλιστα από την ίδια, ποσό περίπου δύο δισεκατομμυρίων δραχμών (8.540.500 ευρώ), πληρωτέα στον Μάκη Ψωμιάδη.

Πιστεύουν μάλιστα ότι είναι τα χρήματα που και καλά πήγαν για βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων στους Θρακομακεδόνες, με τα συγκεκριμένα έργα να μην έχουν γίνει ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα