Αναμένονται νέες διώξεις

Εν αναμονή νέου κύματος διώξεων για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με την υπόθεση να προσλαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι ανακριτές «βλέπουν» ακόμη και εσχάτη προδοσία.

Στο έγγραφό τους, με το οποίο ζητούν την άρση της ασυλίας των τριών βουλευτών, Παναγιώταρου, Γερμενή και Μπούκουρα, αναφέρεται ότι σκοπός της οργάνωσης ήταν εξαρχής και παραμένει η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Σε περίπτωση που ασκηθούν τέτοιες διώξεις, οι βουλευτές μπορούν ανά πάσα στιγμή να συλληφθούν, καθώς

πρόκειται για διαρκές έγκλημα, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Εν τω μεταξύ, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κατηγορείται και ο Γιώργος Ρουπακιάς, που ομολόγησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αύριο απολογείται ενώπιον του ανακριτή.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και στους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής, η οποία στη Βουλή είχε στήσει βιομηχανία επερωτήσεων υπέρ εφοπλιστών. Τα κόμματα της Αριστεράς, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιμένουν ότι η κινητικότητα της Χρυσής Αυγής και το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της για τα ναυτιλιακά είναι επιλήψιμα» και υποστηρίζουν ότι προδίδουν και την καταγωγή των αφανών χρηματοδοτών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα