Τσέλσι ή Γαλατά θα ακολουθήσει τη Ρεάλ;

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στους 8 του Champions League από το πρώτο παιχνίδι το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Γαλατασαράι για το δεύτερο εισιτήριο της βραδιάς.
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει ήδη την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία, με το 1-6 να μην αφήνει περιθώρια στη Σάλκε να ελπίζει σε κάτι μέσα στο Μπερναμπέου. Ο Αντσελότι άφησε εκτός αποστολής τους Μπενζεμά, Αρμπελόα και Κεντίρα,
αφού την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι τίτλου με την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη μεριά ο Γενς Κέλερ τόνισε πως αυτό το παιχνίδι θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν ατμόσφαιρα τέτοιων παιχνιδιών κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές της Σάλκε.

Στο άλλο παιχνίδι της αποψινής βραδιάς στρέφονται τα βλέμματα όλων, καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά μετά το 1-1 στην Τουρκία ανάμεσα σε Γαλατά και Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σήμερα θα έχει τον πρώτο λόγο μιας και αγωνίζεται στην έδρα της. Όμως από την άλλη μεριά υπάρχει η Γαλατασαράι με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στη σύνθεση της τον οποίο ο Μουρίνιο χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της δεκαετίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα