Τριβές για το νοσοκομειακό εισιτήριο

Ενδοκυβερνητικές τριβές προκαλεί το εισιτήριο των 25 ευρώ για εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία. Το ΠΑΣΟΚ καθιστά σαφές ότι θα επιμείνει στην απόσυρση του μέτρου και καλεί τον υπουργό Υγείας να βρει ισοδύναμο, σε κάποια από τα Ζάππεια που χάθηκαν. Έντονες αντιδράσεις και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Απάντηση - υπενθύμιση στο ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Υγείας, με αφορμή

την κόντρα για το εισιτήριο των 25 ευρώ για εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ, το μέτρο έχει ήδη ψηφιστεί από πέρυσι Και από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. "Το ψηφίσαμε, αλλά με τις τότε οικονομικές συνθήκες" απάντησε μέσω Μέγκα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.


«Δεν έχω απολύτως καμία κόντρα με το ΠΑΣΟΚ και δε θέλω να έχω. Το ΠΑΣΟΚ είναι κυβερνητικός μας εταίρος και τους ευχαριστώ για τη στήριξη που δίνει στην κυβέρνηση», ανέφερε, εξάλλου, χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο υπουργός επανέλαβε ότι πρόκειται περί ψηφισμένου νόμου, ο οποίος όμως δεν προέβλεπε καμία απολύτως εξαίρεση, αλλά ήταν ένα μέτρο που αυτόματα θα λειτουργούσε από την 1/1/14, οριζόντια και καθολικά και θα έπρεπε να βαρύνει τους πάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα