Τρίπολη και Λεωφόρος οι επιλογές

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έδρα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 24 του μήνα και όλα δείχνουν πως θα επιλέξει την Τρίπολη.

Τρία είναι τα υποψήφια γήπεδα για να διεξαχθεί το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο καθώς στο ΟΑΚΑ θα γίνεται η συναυλία για τον Φοίβο. Πρόκειται για την Τρίπολη,
τη Λιβαδειά και το Παμπελοποννησιακό.

Οπως όλα δείχνουν το φαβορί γήπεδο είναι της Τρίπολης και εκεί καταλήγουν στο τριφύλλι αφού είναι κοντά στην Αθήνα και ο αγώνας θα γίνει Δευτέρα και το χορτάρι είναι σε καλή κατάσταση. Οι λύσεις της Λιβαδειάς και του Παμπελοποννησιακού απομακρύνονται γιατί αγωνίζεται ως γηπεδούχος ο Λεβαδειακός και στο γήπεδο της Πάτρας υπάρχει απόσταση μεταξύ κερκίδων και αγωνιστικού χώρου, ενώ στην Τρίπολη οι κερκίδες είναι κοντά στο χορτάρι.

Πάντως στους πράσινους κοιτάνε και τη Λεωφόρο για να χρησιμοποιήσουν ως έδρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αυτά που χρειάζονται και έχουν δει οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ είναι η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η τοποθέτηση καθισμάτων στις θύρες 6-7 και κάποια μικρά έργα. Το μοναδικό ζήτημα είναι αυτό των εισιτηρίων διαρκείας αφού έχουν πωληθεί 11.000 και η χωρητικότητα του «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι λίγο μεγαλύτερη.  
Keywords
Τυχαία Θέματα