Τριπλό χτύπημα επιχειρεί ο Ολυμπιακός

Εντυπωσιακό τέλος στη φετινή μεταγραφική περίοδο, επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσπαθεί να κάνει αίσθηση με την απόκτηση των Χαβιέ Σαβιόλα, Γιοάν Μολο και Καρλ Μετζανί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Χαβιέ Σαβιόλα απέρριψε την πρόταση της βραζιλιάνικης Σάντος και ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Ο ισπανικός Τύπος επιβεβαιώνει τις επαφές των Πρωταθλητών Ελλάδας

με τον Αργεντινό επιθετικό, τη στιγμή που πληροφορίες θέλουν τον μάνατζέρ του να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Σαβιόλα συμβόλαιο συνεργασίας 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League.

Από 'κει και πέρα κοντά στους ερυθρόλευκους ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Νανσί, Γιοάν Μολό. Η γαλλική ομάδα έριξε τις απαιτήσεις της, ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του και πλέον τα 300.000 ευρώ που χωρίζουν τις δύο ομάδες, δεν δείχνουν αρκετά να χαλάσουν τη μεταγραφή.

Τέλος συμφωνία υπάρχει και με τον αλγερινό κεντρικό αμυντικό της Μονακό, Καρλ Μεντζανί, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, λέγοντας: "Φεύγω για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό". Ο 27χρονος στόπερ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με τον Ολυμπιακό να δίνει 1,5 εκατ. ευρώ στους γάλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα