Τρέχει για διακανονισμούς ο ΠΑΟ

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε πλέον στον Παναθηναϊκό για να καταθέσει ολοκληρωμένο το φάκελό του στην UEFA, για την αδειοδότηση της επόμενης περιόδου.

Στις 28 Φεβρουαρίου οι Πράσινοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει όλα τα απαιτούμενα προκειμένου να μην συναντήσουν προβλήματα στον εκτεταμένο έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο οποίος θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό εάν το Τριφύλλι θα πάρει αδειοδότηση.

Σήμερα αναμένεται να γίνει σύσκεψη των υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ για τις τελικές ρυθμίσεις. Το μείζον θέμα είναι η εξασφάλιση

των υπογραφών των ποδοσφαιριστών στο διακανονισμό της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου και ενδεχομένως διακανονισμό στο... διακανονισμό της δόσης Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση είχε μεταφέρει με διακανονισμό τη δόση του περασμένου Σεπτεμβρίου -πρώτη χρονικά της τρέχουσας σεζόν- στο τέλος Ιανουαρίου. Πληρωμές, όμως, δεν έγιναν. Ή θα πρέπει να γίνουν πληρωμές έως τον έλεγχο της UEFA -πράγμα απίθανο- ή να υπογραφεί νέος διακανονισμός. Οι δεύτερες υπογραφές θα πρέπει να «πέσουν» για τη δόση του περασμένου Δεκεμβρίου, η οποία επίσης δεν έχει καταβληθεί. Το συνολικό ποσό ανέρχεται πάνω από 5 εκατ. ευρώ και φυσικά δεν υφίσταται πιθανότητα να βρεθεί για να καταβληθεί.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Όπερ σημαίνει ότι είτε σήμερα είτε το αργότερο τη Δευτέρα θα πρέπει να παραδοθούν στους παίκτες οι διακανονισμοί για να τους υπογράψουν.

Πηγή:Pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα