Εφιάλτης στη Λακωνία - φωτιές & στην Αττική

Ένας 53χρονος έχασε τη ζωή του από ανακοπή στο Λάχι Λακωνίας ενώ 20 άθρωποι έχουν μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Γιώργος Κεφαλίδης επιμελητής της Β' γενικής ιατρικής του Κέντρου Υγείας Νεάπολης. Σε βαριά προσγείωση αναγκάστηκε ένα από τα καναντέρ που επιχειρούν στην περιοχή οδηγήθηκε σε αναγκαστική ή βαριά προσγείωση. Σώοι οι δύο χειριστές. Σε εξέλιξη δύο φωτιές στην Αττική, στον Υμηττό και στο Κορωπί. Εσπευσμένα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι

ο πρωθυπουργός.

Στο μέτωπο της Λακωνίας, τουλάχιστον 300 κάτοικοι από τα χωριά Φαρακλό, Λάχι και Αγ. Νικόλαο μαζί με περίπου 15 πυροσβέστες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην παραλία Αγ. Νικολάου. Επιχειρείται απομάκρυνσή τους δια θαλάσσης με το πλοίο που εκτελεί τη γραμμή Νεάπολη-Κύθηρα και στο οποίο επιβαίνουν γιατροί και εθελοντές.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Ηλιούπολης στον Αθήνα 9.84 η φωτιά ξέφυγε πλέον από την περιοχή του δήμου και κατευθύνεται προς Αργυρούπολη. Στον Υμηττό, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα.

Στο Κορωπί, η φωτιά ξεκίνησε από την οδό Τσακάλωφ, κοντά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ενώ στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα