Τοπικές βροχές και νεφώσεις

Βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (πλην ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης), τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν στα δυτικά και αργότερα στα νότια. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: καιρός:
στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 5 έως 12 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που σταδιακά στα νότια θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: καιρός: τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ιδια ένταση. Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νοτια νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: καιρός: τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και το βράδυ 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.

 
Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 20-11-2012

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: στα βορειοανατολικά ανατολικοί 5 με 6 και τοπ
Keywords
Τυχαία Θέματα