Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League

Στην Ουκρανία διεξάγεται η σημαντικότερη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League εκεί όπου η Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Σαχτάρ για την πρόκριση.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 5ο όμιλο σε ό,τι αφορά την τελευταία αγωνιστική. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται τη Γιουβέντους στη «Ντόνμπας Αρένα». Οι δύο ομάδες, με ισοπαλία παίρνουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού και αφήνουν απέξω την Τσέλσι.

Την ίδια ώρα, οι
«μπλε» υποδέχονται σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι τη Νόρντζελαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου θέλουν να κάνουν το καθήκον τους επικρατώντας και απλά να ελπίζουν σε ένα θαύμα για να βρεθούν στην επόμενη φάση του θεσμού έναντι μίας εκ των Γιουβέντους ή Σαχτάρ.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Μόνο η πρώτη θέση διακυβεύεται στον 6ο όμιλο όπου όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και με νίκη θα πάρει την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου έχοντας μία θεωρητικά πιο ευνοϊκή κλήρωση για την επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λιλ υποδέχεται τη Βαλένθια χωρίς να έχει κάποιο στόχο, καθώς ούτως ή άλλως θα τερματίσει στην ουρά της βαθμολογίας καθώς δεν προλαβαίνει την 3η θέση και την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, με τη Βαλένθια να πηγαίνει με νέο αέρα λόγω του ντεμπούτου του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Από τις λίγες περιπτώσεις όπου η πρόκριση δεν έχει κριθεί και για τις δύο θέσεις είναι αυτή του 7ου ομίλου. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπενφίκα γνωρίζοντα2ς πως ό,τι και να γίνει θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Από την πλευρά τους οι «αετοί» θέλουν το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σέλτικ.

Οι «Κέλτες» φιλοξενούν την επίσης αδιάφορη Σπάρτακ Μόσχας και εφόσον επικρατήσουν ελπίζουν στο ότι η Μπενφίκα δεν θα φύγει με τη νίκη από το «Καμπ Νου» για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού ύστερα από αρκετά χρόνια.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Η δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16» του Champions League κρίνεται στον 8ο όμιλο. Εκεί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα τερματίσει στην κορυφή ό,τι και να γίνει υποδέχεται την Κλουζ, η οποία θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γαλατάσαραϊ για να «κλέψει» το εισιτήριο.

Στο άλλο παιχνίδι, όλα είναι στα χέρια της «τσιμ μπομ». Αν καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την Πορτογαλία και την έδρα της εντελώς αδιάφορης Μπράγκα, τότε θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Σε κάθε άλλη περίπτωση θέλει ίδιο αποτέλεσμα με την Κλουζ για να πανηγυρίσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα