Το ντέρμπι των αήττητων

Με στόχο το 3Χ3 στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Μπάγερν Μονάχου στις 21:15-Novasports 3, για την α' φάση των ομίλων.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μετράνε μόνο νίκες στις επίσημες υποχρεώσεις τους και μάλιστα έρχεται από σπουδαίο «διπλό» στην Πόλη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μίρζα Μπέγκιτς ενώ θα απουσιάσει

ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Για τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ εκτός είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αήττητη στην Ευρωλίγκα και το γςερμανικό πρωτάθλημα είναι και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε της Ζιέλονα Γκόρα στην πρεμιέρα και τη δεύτερη αγωνιστική πήρε τη νίκη κόντρα στη Σιένα. Εξαιρετική πορεία, όμως, διαγράφει και στη Γερμανία η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, καθώς μετά από 6 αγωνιστικές μετράει μόνο νίκες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα (Ισπανία), Όσκαρ Περέα (Ισπανία) και Ζντράβκο Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα