Πιέσεις λόγω τρόικας και ΕΝ.Φ.Α.

Πιέσεις από δύο πλευρές στην κυβέρνηση, καθώς την ώρα που η τρόικα επιμένει στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων, εντείνονται οι εσωτερικές αντιδράσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, βάζοντας το οικονομικό επιτελείο στο στόχαστρο. Ανοιχτός σε βελτιώσεις, αλλά σε λογική βάση, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δικαιολόγησε τη δυσφορία βουλευτών και τόνισε πως οι αλλαγές θα είναι συνεχείς. Να υποβάλουν δημοσιονομικά ουδέτερες προτάσεις έως την Κυριακήκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ ο Γιάννης Στουρνάρας.

Για να υπάρξει λύση χρειάζεται να είναι αρμονικός ο συνδυασμός όσων εκφράζουν την τεχνοκρατική αντίληψη, όπως ο υπουργός Οικονομικών, και την πολιτική, τόνισε στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σημειώνοντας ότι υπάρχουν στοιχεία αδικίας που θέτουν εν αμφιβόλω ακόμη και την ιδιοκτησία.
Νέες συσκέψεις σήμερα Σαμαρά Βενιζέλου εν όψει της άφιξης των εκπροσώπων των δανειστών, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών με αντικείμενο το ΕΣΠΑ και την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των αμυντικών βιομηχανιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα