«Το καθαρότερο πρωτάθλημα»

Με αφορμή τον αποψινό τελικό ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στον Α984 και τη Δέσποινα Μπαρδάκου εκφράζει την άποψη ότι, ο κόσμοςσιγά-σιγά έχει αρχίσει και πείθεται καιαγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεταιστην περιστεριώτικη ομάδα.

Προσθέτει όμως ότι ηδυναμική του Δήμου Περιστερίου είναι«για μεγαλύτερα πράγματα και ότι, οίδιος περιμένει ακόμη περισσότερα γιατην ομάδα του.

ΕΡ: Τα επεισόδια πουσυνέβησαν στον περσινό τελικό κυπέλλουπόσο χαραγμένα
έχουν μείνει στη μνήμησας;

ΓΣ: «Ο περσινός τελικόςήταν μία ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δενυπάρχει τίποτα στη μνήμη μου. Τα έχωδιαγράψει όλα γιατί εντάξει δεν παίχτηκεποδόσφαιρο καθόλου σε αυτή την αναμέτρηση.Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε φέτοςείναι και για αυτό δώσαμε και την κοινήσυνέντευξη τύπου οι δύο ομάδες είναινα περάσουμε το μήνυμα ότι ο τελικόςκυπέλλου σε όλες τις προηγμένες χώρεςείναι γιορτή και εύχομαι μέσα από τηνκαρδιά μου και την επόμενη μέρα να μιλάμεμόνο για ποδόσφαιρο και για τίποταάλλο».

ΕΡ: Ζείτε από κοντά τηνομάδα. Έχετε παρακολουθήσει και τονΟλυμπιακό. Πού πιστεύετε ότι μπορείτενα τον χτυπήσετε; Σε ποιά αδυναμία του;

ΓΣ: «Νομίζω ότι έχουμεδείξει κι εμείς ότι σαν ομάδα έχουμεποιότητα και θα προσπαθήσουμε όποιεςπιθανότητες έχουμε να τις εξαντλήσουμεγια να κερδίσουμε το τρόπαιο. Έχουμεεπίσης την τύχη να διαθέτουμε έναν απότους καλύτερους ΄Ελληνες προπονητές.Ο Γιώργος Δώνης είναι φιλοδοξος, έχειγνώσεις στο αντικείμενο, και πιστεύωότι είναι καταλυτικός παράγοντας γιατην πρόοδο και την ανάπτυξη του Ατρομήτουτα τελευταία δύο χρόνια».

ΕΡ: Μιλήσατε με τονκύριο Μαρινάκη για τις περιπτώσειςΜήτρογλου και Τάτου. Από ότι φαίνεταικαι οι δύο θα αγωνιστούν. Πόσο δύσκολοπιστεύετε ότι θα είναι για αυτούς ησυγκεκριμένη κατάσταση δεδομένου ότιανήκουν στον Ολυμπιακό και με το τέλοςτων πλέι οφ θα ενταχθούν στην ομάδα τουΠειραιά...

ΓΣ: «Το έχουμε συζητήσεικαι με τα δύο παιδιά το συγκεκριμένοθέμα. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόνόταν είχαμε πάρει τους συγκεκριμένουςπαίκτες δεν έθεσε ποτέ θέμα μη συμμετοχήςτους στα μεταξύ μας παιχνίδια. Οπότεδεν υπήρξε τέτοιο θέμα για να μησυμμετέχουν τα παιδιά στα παιχνίδια μετον Ολυμπιακό. Κατά τη γνώμη είναι μίαχρυσή ευκαιρία για αυτούς να δείξουνσε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα ότι πραγματικάέχουν τις δυνατότητες να ενταχθούν σεένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι οΟλυμπιακός».

ΕΡ:Ποιός ήταν ο αγώναςκλειδί σε όλη αυτή την πετυχημένη πορείατου στο κύπελλο;

ΓΣ: «Ο Ατρόμητος έχειπεράσει πολλά εμπόδια για να φτάσειστον τελικό. Και οι τρεις τελευταίεςπροκρίσεις επί του Άρη, επί του ΠΑΟΚμέσα στην Τούμπα, και επί του ΑστέραΤρίπολης στα διπλά παιχνίδια στουςημιτελικούς ήταν πολύ δύσκολες πουαπέδειξαν ότι άξια ο Ατρόμητος έφτασεστον τελικό του κυπέλλου».

ΕΡ: Να περάσουμε καιστο ελληνικό πρωτάθλημα και να μας πείτετί σας άφησε η φετινή διοργάνωση. Οκύριος Παπουτσάκης δηλώνει σε κάθεευκαιρία τη δυσαρέσκεια του γι αυτό.Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει;

ΓΣ: «Δεν θα ήθ

Keywords
Τυχαία Θέματα