Το απόγευμα η απολογία Μιχαλολιάκου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων,όπου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα για να απολογηθεί ο αρχηγός της Χρυσής ΑυγήςΝίκος Μιχαλολιάκος. Εν τω μεταξύ, στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν μεταφέρθηκαν άλλοι πέντε συλληφθέντες -τρεις γυναίκες, η ανθυπαστυνόμος, η σύζυγος του Γ. Πατέλη και η σύντροφος του Γ. Λαγού και δύο άνδρες-, ανάμεσά τους και ο πυρηνάρχης της Τ.Ο. Νίκαιας της ΧΑ Γιώργος Πατέλης. Η μεταγωγή του Μιχαλολιάκου από τη ΓΑΔΑ

προς τα Δικαστήρια είχε αρχικώςπρογραμματιστεί να γίνει στις 3.30, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελίαφέρεται να ζήτησε την καθυστέρησή της για τουλάχιστον δύο ώρες.

Περίπου 150οπαδοί της ΧΑ είναι συγκεντρωμένοι στο πάρκο απέναντι από τα δικαστήρια.

Μέσα στα δικαστήρια, μπροστά από το κτίριο 6 υπάρχει μια ομάδααστυνομικών.

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, σύμφωναμε ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα ή αύριο το πρωί, ο βουλευτής της ΧρυσήςΑυγής Γιάννης Λαγός, που κρίθηκε προφυλακιστέος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο βουλευτής θα κρατηθεί στις συγκεκριμένες φυλακές, καθώς εκτιμάται ότι θακληθεί εκ νέου για διευκρινίσεις από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι μεπεριοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα και άλλοι τρεις από τους οκτώ που είχανοδηγηθεί νωρίτερα σε απολογία. Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδουκαι εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής τους. Ανάμεσα στους τρεις και ο συνοδηγός τουΡουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα