Τίτλος ή παράταση

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται στις 18.30 στους τελικούς της Α1 βόλεϊ. Πρωταθλήτριες οι «κιτρινόμαυρες» αν νικήσουν. «Ζωντανές» στο κυνήγι του τίτλου οι «ερυθρόλευκες» αν ισοφαρίσουν τη σειρά.
Ο Ολυμπιακός έκανε το μπρέικ στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου αφού πλέον η ΑΕΚ
προηγείται με 2-1 στις νίκες και το απόγευμα (18:30) οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την «Ένωση» στο κλειστό του Ρέντη.

Αν νικήσει ο Ολυμπιακός, τότε ο τίτλος θα κριθεί οριστικά στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ, ενώ αν επικρατήσει η ΑΕΚ τότε κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα

Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και υπάρχει ικανοποίηση από τη νίκη και την εμφάνιση στο πρώτο ματς.

Στην ΑΕΚ αισθάνονται έτοιμες για νίκη στον Πειραιά με τον προονητή του δικέφαλου, Απόστολο Οικονόμου, να ψάχνει λύσεις για την απώλεια της άτυχης Σίας Τοτσίδου στο πρώτο παιχνίδι, η οποία έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη μηνίσκου και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση με την επιστροφή της στην ενεργό δράση να υπολογίζεται για τα τέλη του 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα