Τίτλοι τέλους

Από τη στιγμή που σαλπάραμε μέχρι και σήμερα έχουμε «ταξιδέψει» σε όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο, το Κρητικό, το Καρπάθιο, το Θρακικό. Συνολικά πάνω από 40 νησιά, μικρά και μεγάλα.
Και μαζί μας «ταξίδεψαν» μεταφορικά όλοι οι ακροατές του 9,84. Κυριολεκτικά όμως ταξίδεψαν δεκάδες ζευγάρια και οικογένειες οι τυχεροί των διαγωνισμών μας, που κέρδισαν μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις και στιγμές ξεκούρασης.

Πραγματικά κοινωνική η προσφορά

του σταθμού μας και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές για την οικονομία. Πάνω από 2500 οι συμμετοχές όσων ήθελαν να ταξιδέψουν...

Μετά από 2,5 μήνες το Τουριστικό Ένθετο «Διακοπές 2012..Θα πάμε» μας αποχαιρετά και ανανεώνει το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριο.

Τώρα στο τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους μας συμπαραστάθηκαν, ταξίδεψαν μαζί μας και πολλές φορές τράβηξαν και κουπί.

 Και πρώτα απ' όλους τους ακροατές του σταθμού που με τη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς, μας γέμισαν με αγάπη και μας έδωσαν ουσιαστική στήριξη.

Μην ξεχάσουμε όλους τους ξενοδόχους της χώρας. Τους αφανείς ήρωες του τουρισμού που αγωνίζονται και αγωνιούν για αυτόν τον σημαντικό οικονομικό τομέα και προσέφεραν όλα αυτά τα δώρα στους ακροατές μας.
Και τέλος στην «οικογένεια» του 9,84. Στους συναδέλφους που με το δικό του τρόπο ο καθένας προώθησε την ιδέα. Τις αγαπημένες μας κυρίες στο τηλεφωνικό μας κέντρο, τους ηχολήπτες μας, τους μουσικούς παραγωγούς, τους παραγωγούς εκπομπών, τη ροή και φυσικά όσους ήταν στα μικρόφωνα...


Εμείς τελικά Διακοπές θα πάμε....Καλή συνέχεια

Νεκτάριος Ανδριόπουλος
Χριστιάννα Κούσιου 
Keywords
Τυχαία Θέματα