Τηλεμαραθώνιος UNICEF

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF οργανώνεται σήμερα, για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών. Ο Τηλεμαραθώνιοε διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση κι έχει τίτλο «Υποσιτίζονται και είναι παιδιά». Ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF, που συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ανθρωπιστικής παρουσίας και προσφοράς, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα συνεχισθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές

ώρες. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν κατά σειρά εμφανίσεως οι: Βίκυ Παγιατάκη, Κώστας Φραγκολιάς, Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Λιανός, Μαριάννα Τουμασάτου, Γιάννης Αϊβάζης, Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βογιατζάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ελισάβετ Μουτάφη, Θανάσης Πάτρας. Επίσης ενώνουν τη φωνή τους και ντύνουν μουσικά την προσπάθεια οι: Αγάθωνας Ιακωβίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μελίνα Ασλανίδου, Κίτρινα Ποδήλατα, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής, Γιώργος Μαργαρίτης και Ελένη Πέτα. Εξαιρετικοί προσκεκλημένοι θα δώσουν το παρόν στηρίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF για τα παιδιά.

Την εκστρατεία της UNICEF στηρίζουν τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας με ζωντανές συνδέσεις που θα πραγματοποιήσουν στα δελτία ειδήσεων ενώ συνδέσεις θα κάνουν επίσης όλοι οι μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη. Δεκάδες ακόμα ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα συμμετέχουν μέσα από τα προγράμματά τους.

Τον Τηλεμαραθώνιο στηρίζουν με μηνύματα που θα προβληθούν μέσα από την εκπομπή η Βουλή των Ελλήνων δια του Προέδρου της κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη και η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ξεχωριστό κομμάτι του Τηλεμαραθώνιου θα είναι φέτος η υιοθέτηση τριών ορφανοτροφείων της χώρας μας, του Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη, του Θηλέων της Λαμίας και του Χατζηκώνστα στην Αθήνα. Με αφορμή τον Τηλεμαραθώνιο η UNICEF κατάφερε να κινητοποιήσει μεγάλες εμπορικές εταιρείες, έτσι ώστε με τις προσφορές τους να αντιμετωπιστούν ως ένα βαθμό κάποια από τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που έχουν. Τα τρία ορφανοτροφεία φιλοξενούν συνολικά 500 παιδιά ηλικίας από 4 μηνών έως και 19 ετών και συντηρούνται σε μεγάλο βαθμό από τις δωρεές εθελοντών.

Με την ευκαιρία του Τηλεμαραθώνιου παρουσιάστηκε η νέα πρωτοβουλία της UNICEF Ελλάδος «Παιδιά Πρεσβευτές - Δίκτυο Νέων της UNICEF για τα Δικαιώματα του Παιδιού» μέσα από την οποία παιδιά και νέοι από όλη τη χώρα συμμετέχουν ενεργά και προωθούν μέσα από τις δράσεις τους στο σχολικό τους περιβάλλον αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία που ζουν, τα δικαιώματα των παιδιών. Συζητούν, ερευνούν, ανταλλάσουν απόψεις, προτείνουν, ενημερώνουν, ευαισθητοποιούν, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την παιδική ηλικία, τα προβλήματα, τα όνειρα, τις ανησυχίες τους. Συμμετέχουν ενεργά σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης. Την πρωτοβουλία ξεκινούν το 1ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων, το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης και τα Εκπαιδευτήρια «Παιδαγωγική» στον Πειραιά. Το Δίκτυο θα επεκταθεί με την υποστήριξη της UNICEF Ελλάδος, σε όλη τη χώρα.

Τηλεφωνικό Κέντρο Τηλεμαραθώνιου: 21 21 21 1000 - μόνο για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου -

Δωρεές με SMS: Στείλτε μήνυμα με τη λεξη "ΠΑΙΔΙ" στο 54234, ισχύει έως και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, 10:00μμ - αυτόματη χρέωση 1,23 ευρώ (με το ΦΠΑ).

Δωρεές γίνονται επίσης στους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 169/480020-64
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5049-045921-741
ALPHA BANK: 115 00 2002-017649
EUROBANK ERGASIAS: 0026-0102-14-0100540998
ATTICA BANK: 069 / 54799691
GENIKI BANK: 360 300 3908-9
CITIBANK: 50 67 17493
HSBC: 002-066694-130
ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ: 101-03-0006583

Επίσης σε όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Από σταθερό ΟΤΕ: Καλέστε 901 11 17 17 17 αυτόματη χρέωση 3,68 ευρώ (με το ΦΠΑ) ανά κλήση.

Keywords
unicef, unicef, μαίρη συνατσάκη, εθνικη τραπεζα, alpha bank, attica bank, geniki bank, ταχυδρομικο ταμιευτηριο, προσφορες, αγαθωνας, αθηνα, θεσσαλονικη, πατρα, ηρακλειο, λαρισα, αλεξανδρουπολη, βουλη, unesco, νέα, πειραιας, sms, παιδι, ΦΠΑ, εθνικη, τραπεζα, alpha, eurobank, attica, geniki, citibank, hsbc, ταμιευτηριο, ατμ, οτε, κινηση στους δρομους, τραπεζες, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, Ημέρα του παιδιού, κοινωνια, ελενη, υιοθετηση, βουλη των ελληνων, εθνικη, ονειρα, ποδηλατα, ραδιοφωνικοι σταθμοι, τηλεοραση, alpha, attica, citibank, eurobank, geniki, hsbc, ασλανιδου, αφορμη, βικυ, βικυ παγιατακη, γινονται, δευτερα, δικτυο, ευκαιρια, ευρω, εκστρατεια, ελισαβετ, ενεργα, ετων, ηλικια, ισχυει, κιτρινα ποδηλατα, λυκειο, μαίρη συνατσάκη, μελισσα, μηνυματα, ορφανοτροφεια, παιδια, περιβαλλον, προβληματα, προγραμματα, σαρρης, σειρα, σοφια, ταμιευτηριο, τρια, φωνη, χρηστος, ωρες, attica bank, δικαιωματα, geniki bank, χωρα, κληση, κομματι, κωστας φραγκολιας, κωστας, λιανος, sms, τραπεζα, θανασης, unesco
Τυχαία Θέματα