Θετικά σημάδια για παραμονή Μπεργκ

Η πρόθεση στον Παναθηναϊκό είναι να «δέσουν» τον Μάρκους Μπεργκ με νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο και η πρόθεση αυτή επιβεβαιώθηκε από τα χείλη του Νίκου Νταμπίζα στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Θα κάνουμε κίνηση για να διασφαλίσουμε την παρουσία του. Θέλουμε η ομάδα να είναι ένα σπίτι για τα παιδιά που θα το γουστάρουν. Και εκεί κινούμαστε. Να θέλουν τα παιδιά να μείνουν κι όταν θα έρθει μια πρόταση για τον Μάρκους και τον όποιον.... Μάρκους να το σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει. Ένας ποδοσφαιριστής προσμετράει όταν η ατμόσφαιρα στην ομάδα και η συμπεριφορά της απέναντί
του είναι καλή...» ήταν τα λόγια του «πράσινου» τεχνικού διευθυντή.

Η πρώτη κίνηση πάντως προς την πλευρά του Σουηδού σούπερ σταρ έγινε πολύ πριν από τη συνέντευξη Τύπου, με τους «πράσινους» να ενημερώνουν πριν από λίγες ημέρες τους εκπροσώπους του Μπεργκ αλλά και τον ίδιο τον παίκτη για την επιθυμία τους να επεκτείνουν την κοινή τους πορεία για ακόμη έναν χρόνο (δηλαδή από το 2017 να πάει στο 2018), προχωρώντας παράλληλα σε μια συνολική αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του και επιβράβευση όσον αφορά τις απολαβές του. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, από το «τριφύλλι» γνωστοποίησαν στην πλευρά Μπεργκ την πρόθεσή τους να του κάνουν γενναία αύξηση στις απολαβές του, η οποία αγγίζει το 33%. Δηλαδή απ' τις 450.000 ευρώ που προβλέπεται να πάρει την εφετινή σεζόν ως φιξ απολαβές (τις δύο επόμενες το ποσό ανεβαίνει στις 500.000 ευρώ), να φτάσει στις 600.000 ευρώ «καθαρά» κι αντίστοιχη αύξηση να γίνει -κλιμακωτά- και στα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα, στις σκέψεις των «πρασίνων» είναι να προστεθούν κάποια επιπλέον μπόνους και να μπει οπωσδήποτε μια υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, που θα «φρενάρει» τους «μνηστήρες» απ' το εξωτερικό.

Ο Μπεργκ έχει απόλυτα θετική διάθεση προς την πρόταση του «τριφυλλιού» και στο μυαλό του έχει ήδη αρχίσει να την εξετάζει σοβαρά. Ο Σουηδός νιώθει όμορφα στην Ελλάδα, η οικογένεια του δηλώνει ευτυχισμένη στη χώρα μας, ενώ η στάση των «πρασίνων» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον «κέρδισε» σε απόλυτο βαθμό, ενώ δεν παραγνωρίζει πως μέσω του Παναθηναϊκού «αναγέννησε» την καριέρα του.Ο['οτε όλα δείχνουν πρόσφορα για να επέλθει συμφωνία με τον Σουηδό, στην πιο πετυχημένη «εσωτερική μεταγραφή» που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός.
Keywords
Τυχαία Θέματα