Θεσσαλονίκη: τραγικό τροχαίο

Από διερχόμενο αυτοκίνητο παρασύρθηκε ο 37χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, κοντά στην αερογέφυρα του Ρυσίου, με συνέπεια να μείνει κλειστός ο συγκεκριμένος οδικός άξονας για τουλάχιστον μία ώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη μετά τις 6 χθες το απόγευμα. Ο άτυχος οδηγός, υπήκοος Αλβανίας, εκινείτο με την οικογένειά του στο ρεύμα προς Χαλκιδική, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προσκρούοντας σε τσιμεντένιο στηθαίο ασφαλείας. Ο 37χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει τη ζημιά που προκλήθηκε

στο όχημα και την ώρα εκείνη έπεσε πάνω του διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ο αλλοδαπός και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παράσυρση τραυματίστηκαν ελαφρά η σύζυγος του 37χρονου κι ο 46χρονος οδηγός, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα, ένας 73χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, που συνέβη στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Στρατωνίου- Ολυμπιάδας, στη Χαλκιδική. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άντρας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα