Θέλουν τον τίτλο για το Σουμάχερ

Μία ημέρα πριν το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απέναντι στην Πορτογαλία, η Εθνική Γερμανίας θυμήθηκε τον Μίκαελ Σουμάχερ που βρίσκεται σε κώμα εδώ και έξι μήνες και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Μουντιάλ για να αφιερώσει την επιτυχία στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.«Θέλω να χαιρετήσω έναν καλό φίλο, που δυστυχώς δεν μπορεί να είναι εδώ. Είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ, τρελός για το ποδόσφαιρο όπως όλοι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λούκας Ποντόλσκι.

«Η

ομάδα και η γερμανική ομοσπονδία θέλουν να στείλουν στην οικογένειά του πολλή δύναμη. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο για να του δώσουμε χαρά» συνέχισε ο παίκτης της Άρσεναλ, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον Σουμάχερ από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Κολωνία, της οποίας ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής είναι οπαδός.

Ο θρυλικός 45χρονος πρώην πιλότος νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ ευρισκόμενος σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση και σύγκρουση σε βράχο, ενώ σκι στο γαλλικό θέρετρο των Άλπεων Μεριμπέλ.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα