Θέλει Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Μια μεταγραφή που θα...ταράξει τα ποδοσφαιρικά νερά θα επιχειρήσει να κάνει ο Ολυμπιακός και θακυνηγήσουν την πιθανότητα να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος διεθνής κυνηγός θέλει να αποχωρήσει από τα "ζαχαρωτά" για πολλούς λόγους. Θέλει να κερδίσει τίτλους, αλλά πάνω απ΄όλα να αγωνιστεί

και πάλι στο Champions League, κάτι που βλέπει ότι δεν μπορεί να συμβεί όσο παραμένει κάτοικος του "Goodison Park". Μαζί με κάποιες υποσχέσεις που δεν τήρησαν οι άνθρωποι της Έβερτον προς το πρόσωπο του, έφεραν την δυσαρέσκεια του και πλέον ψάχνει για άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Και κάπου εδώ μπαίνει ο Ολυμπιακός. Είναι γνωστή η επιθυμία του Μιραλάς να επιστρέψει κάποια στιγμή στους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι θα επιθυμούσαν να τον ξαναδούν και πάλι να "χορεύει" στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης, αυτό που είναι γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό, είναι ο τρόπος που σκοπεύει να κινηθεί ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι. Η αρχή έγινε με τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφεραν οι "ερυθρόλευκοι" για τον Γκουίντο Καρίγιο, αλλά σκόνταψαν στην άρνηση του Αργεντίνου να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Τώρα υπάρχει συνέχεια με την περίπτωση του Μιραλάς, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν για μεταγραφική "βόμβα" και η περίπτωση του γνώριμου, Κέβιν Μιραλάς, τους δίνει την ευκαιρία να το επιδιώξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα