Θα φρεσκάρει την ομάδα ο Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες της ομάδας να εκδηλώνουν τη δίψα τους να παίξουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στα σχέδια του Μίτσελ για την αρχική εντεκάδα των Πειραιωτών, είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να προχωρήσει σε δυο τρεις αλλαγές που έχουν να κάνουν με τη χρησιμοποίηση του Φουστέρ αντί του Κάμπελ, καθώς ο Κοσταρικανός

έχει κάποιες μικροενοχλήσεις αλλά και του Βαλντέζ στην κορυφή της επίθεσης. Πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Πάντως συνυπολογιζόμενης και της κόπωσης από το παιχνίδι της Τρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, ο Μίτσελ δεν θα ρισκάρει να επιβαρύνει επιπλέον κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που τα έδωσαν όλα. Εξάλου έχει τη δυνατότητα να "φρεσκάρει" την 11αδα του, χωρίς να μειώσει τη δυναμική της με εκείνους που είτε έπαιξαν ως αλλαγή, είτε δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σάμαρης, Φουστέρ, Βαλντέζ, Μπονγκ και Μασάδο δεν φορτώθηκαν, ενώ Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Πελέ και Σέποβιτς είδαν την αναμέτρηση από της εξέδρα. Ο Μίτσελ λοιπόν μπορεί από αυτή την δεξαμενή παικτών να επιλέξει κάποιους για την αρχική 11αδα του μεγάλου ντέρμπι, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα