Με πρόκριση Ολυμπιακού κλειδώνει η 12η θέση

Μικρές είναι πλέον οι πιθανότητες η Ελλάδα να χάσει την 12η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA, για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα των επόμενων ετών.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Goal», η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League,

μεγάλωσε τη διαφορά της Ελλάδας στη «μάχη» που δίνει με την Ελβετία για την 12η θέση στην ειδική βαθμολογία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που καταφέρουν να προκριθούν στους "8" του Champions League, θα έχουν ουσιαστικά κλειδώσει την 12η θέση, αφήνοντας πίσω την Ελβετία, η οποία έχει μοναδική εκπρόσωπο τη Βασιλεία στο Europa League.

Όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ελληνικό ποδόσφαιρο για τα επόμενα τρία χρόνια, θα έχει σίγουρη την εκπροσώπηση του Πρωταθλητή στους ομίλους του Champions League, ενώ από την μεθεπόμενη σεζόν και ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα πηγαίνει απ' ευθείας στους ομίλους του Europa League για τα επόμενα δύο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα