Τέλος ο Μουν, ακολουθεί ο Μπέγκιτς

Εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς από το απόγευμα της Κυριακής ο Τζαμάριο Μουν αποτελεί παρελθόν από το ερυθρόλευκο ρόστερ!
Ο Μουν, εκτός του ότι δεν ικανοποίησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον βαθμό που θα επιθυμούσε ο Ελληνας τεχνικός, ήρθαν και κάποια tweet του να ενοχλήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Σε αυτά ο Αμερικανός φόργουορντ υποστήριζε ότι ανήκει στο ΝΒΑ,

δείχνοντας να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό περισσότερο σαν «σκαλοπάτι» στην καριέρα του και έχοντας στο μυαλό του το πότε θα επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο». Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μπαρτζώκα, ήταν ηκάκιστη εμφάνισή του Μουν στο κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα, στο οποίο ήταν «άφαντος» αφήνοντας αβοήθητους τους συμπαίκτες του που προσπαθούσαν μόνοι.

Και για τον Μπέγκιτς υπάρχει έντονος προβληματισμός και εντός των ημερώναναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του έτσι ώστε να λυθεί και το δικό του συμβόλαιο.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα δηλώσουν εκ νέου τον Πέτγουεϊ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Γκεόργκι Σερμαντίνι ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μίρζα Μπέγκιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα