Τέλος εποχής για την Kodak

H Kodak ανακοίνωσε ότι θα πωλήσει και την μονάδα κατασκευής φωτογραφικού φιλμ και χαρτιού εκτύπωσης, καθώς οι ζημίες της ξεπέρασαν τα 660 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο εξάμηνο του '12.

Επίσης ανακοίνωσε πως θα πωλήσει και περισσότερες από χίλιες ηλεκτρονικές πατέντες που αφορούν όλες, στον φωτογραφικό τομέα.

Η Apple και η Google φέρονται

ως οι πιθανότεροι αγοραστές αυτών των πατεντών, με τη «Wall Street Journal» να υποστηρίζει ότι τελικά οι δύο εταιρίες θα προσθέσουν στις δυνάμεις τους και την ομάδα τις Samsung και άλλων εταιριών για να κάνουν όλες μαζί την εξαγορά.

Παρά την εν δυνάμει συνεργασία τους για την Kodak, η Samsung και Apple, ερίζουν για το iPhone και το iPad.
Η Apple κέρδισε χθες μία δίκη στην Καλιφόρνια και τώρα η Samsung, καταδικάστηκε για παραβίαση ευρεσιτεχνίας και υποχρεούται να καταβάλει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του, την ετυμηγορία ελεγκτικής επιτροπής, η οποία εξέτασε 7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple και 5 της Samsung και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Samsung είχε αντιγράψει το iPhone και το iPad. Η νοτιοκορεατική εταιρία ανακοίνωσε  σήμερα, ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα