«Τα Πιτσιρίκια»

Με την παιχνιδιάρικη διάθεση των αποκριών, «Τα Πιτσιρίκια» μας καλούν και σήμερα στο BarOmetro, στάση μετρό Άγιος Δημήτριος.

Μασκαράδες και μη, γονείς και παιδιά, όλοι καλεσμένοι στα "πιτσιρίκια στον Άγιο Δημήτριο", όπως πάντα, με εκδηλώσεις, παιχνίδι, δημιουργικά εργαστήρια και την αγορά των εναλλακτικών και χειροποίητων ειδών, απευθείας από τους δημιουργούς.

«Τα Πιτσιρίκια» είναι μία οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με το παιδί. Αποτελείται από μία ομάδα νέων γονιών που δραστηριοποιούνται σε οτιδήποτε εναλλακτικό έχει σχέση με τα ... πιτσιρίκια! Οι συναντήσεις γίνονται σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά, καλώντας όλο και περισσότερους γονείς, να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν την εναλλακτική δράση της οργάνωσης.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, μπισκοτοπαιχνίδια, κατασκευές, αφηγήσεις, είναι μόνο μερικά από τα εργαστήρια, όλα ΔΩΡΕΑΝ, που πραγματοποιούνται σε κάθε συνάντηση, από «Τα Πιτσιρίκια» για τα ... πιτσιρίκια μας, από 0 έως 8 ετών!

Ατέλειωτο παιχνίδι και «παιχνιδιάρικες» δράσεις και στο μοναδικό χώρο του BarOmetro, στον Άγιο Δημήτριο. Ένα παλιό εργοστάσιο που μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης και τέχνης, φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, «Τα Πιτσιρίκια» και όλους τους φίλους τους ... μαζί με τους γονείς τους.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων ολοένα και μεγαλώνει όπως αυξάνονται και οι συμμετοχές των δημιουργών.

Μέχρι στιγμής είναι προγραμματισμένες οι εξής δραστηριότητες :

ΚΥΡΙΑΚΗ :

12.00 – 14.00 : Δημιουργούμε με τον πηλό με την Πέγκυ Τσάκωνα από το dorogallery.gr (5-10 ετών)
16:00 – 17:00 Αδελφοί Κουκουμπάγιαν, Ζογκλερικά, χιούμορ, ισορροπιστικά
17.00-18.00 : Κατασκευάζουμε μία πόλη με χάρτινα κουτιά με την Καλλιόπη Οικονομάκου (5-9 ετών),
18.00-20.00 : Διακοσμούμε μάσκες με χρώματα και χρυσόσκονη με την Αμάντα Μωραϊτη (5-9 ετών)

Δεν θα λείπει βέβαια ούτε και από αυτά "Τα Πιτσιρίκια", το bazaar εναλλακτικών και χειροποίητων βρεφικών και παιδικών ειδών. Ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη βάφτισης, σχολικά, μωρουδιακά και πολλά άλλα, όλα εναλλακτικά και χειροποίητα, στη διάθεσή σας, απευθείας από τους δημιουργούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο bazaar θα βρείτε τους : New Kid In Town, think pink hand made accessories, Bello design by Olga, babyart, Otinanai, Κωνσταντινιά Κανακάρη, My Summer Moon, Phainomenon C, Daizy Artworks, Κρίστα Βιδάλη, Ειρήνη Σιαμπαλιώτη, Ζωή Παππά, Χρυσούλα Σέρβου, Δημιουργούμε Μαζί, greenandcheap.gr, diapercakes.gr

BarOmetro
Υψηλάντου 3 - στάση metro Άγιος Δημήτριος
Σάββατο & Κυριακή 15 & 16 Φεβρουαρίου
11.00 - 20.00 ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

LINKS :
http://tapitsirikia.gr/
https://www.facebook.com/#!/pitsirikia?fref=ts
https://www.facebook.com/#!/events/573129579438260/?fref=ts

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
ftiaxto.gr, Ταλκ, athina984.gr, 4yourfamily.gr, elamazi.gr, infokids.gr, deBop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα