Σύσκεψη στην Ιπποκράτους για Στουρνάρα

Σύσκεψη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενόψει της συνάντησης των τριών κυβερνητικών εταίρων με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στην Ιπποκράτους. Η συζήτηση θα αφορά στη διαμόρφωση των τελικών θέσεων, με τις οποίες θα προσέλθει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην
απογευματινή συνάντηση.Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ η απογευματινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών χαρακτηρίζεται «μεγάλης κρισιμότητας».

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχει σημαντικό πρόβλημα με τη στάση που έχει τηρήσει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, τόσο στις συνεντεύξεις του σε διεθνή μέσα ενημέρωσης όσο και στις πρόσφατες συνόδους του Eurogroup και του Ecofin, όπου σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ δεν αναζήτησε συγκεκριμένες δυνατότητες για το πλαίσιο της αναδιαπραγμάτευσης που προτάσσει πλέον η Ιπποκράτους.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΚΟ, Γιάννης Μανιάτης, οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι δύο υπεύθυνοι για την οικονομία, Φίλιππος Σαχινίδης και Πάρης Κουκουλόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου, Φώφη Γεννηματά.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναβάλλονται για αύριο, Πέμπτη, οι ανακοινώσεις για τη σύσταση των κομματικών οργάνων που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, δηλαδή της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας
Keywords
Τυχαία Θέματα