Κι όμως ο Πίου παίζει μπάλα!

Ο Πίου το «μαύρο πιστόλι», από τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ο Τζόελ Ανιίνο, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ήρθε από το χωριό του στη χώρα μας ως ποδοσφαιριστής, ενώ εργάζεται ως χειριστής κάμερας σε μεγάλη εταιρία παραγωγών.

«Ήρθα στην Ελλάδα από τη Νιγηρία πριν από 12 χρόνια για να παίξω ποδόσφαιρο. Μ” έφερε ένας μάνατζερ. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήρθα μόνος μου, οι γονείς μου είναι ακόμα στην Αφρική. Δεν κατάφερα να παίξω και έκανα πολλές άλλες δουλειές. Δεν ήταν πάντα

εύκολα τα πράγματα για μένα», εξομολογείται ο Τζόελ, προσθέτοντας πως το μοναδικό μέσο που είχε για να ξεφύγει από την φτώχεια ήταν η μπάλα.

Παρά τα όνειρα που έκανε, ένας σοβαρός τραυματισμός κατά την διάρκεια προπόνησης έγινε αφορμή για να ακυρωθεί το συμβόλαιό του και ο «Πίου» να αναζητήσει μία άλλη ευκαιρία για δουλειά στην Ελλάδα. Οι εμπνευστές του σποτ τον εντόπισαν στην εταιρεία παραγωγής όπου εργάζεται ως βοηθός μακενιστικού και τον μετέτρεψαν στην μεταγραφή που… βάζει γκολ από τα αποδυτήρια: «είπα το «ναι» με δυσκολία. Αλλά οι καιροί είναι περίεργοι. Φυσικά και το οικονομικό θέμα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Γι’ αυτό και υπέγραψα συμβόλαιο».

«Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γίνει τόσος θόρυβος και μάλιστα τόσο σύντομα. Πίστευα στις δυνατότητές μου, αλλά δεν περίμενα τόσο ενθουσιασμό από τον κόσμο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, το Internet πήρε φωτιά, τα sites και τα social media με έκαναν πρώτο θέμα σε χρόνο ρεκόρ. Έχω την εντύπωση ότι εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος έχει καλό μάτι και ξέρει να κρίνει, πριν ακόμα με δει να ακουμπάω την μπάλα!», συνεχίζει, μιλώντας για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την γνωστή διαφήμιση.

Πάντως, από τότε που κυκλοφόρησε το σποτ, ο Τζόελ δεν έχει σταματήσει να υπογράφει αυτόγραφα. Ως Πίου, πάντα – γιατί ως Τζόελ, όπως τονίζει, αποφεύγει την δημοσιότητα!

athina984.gr

Σχετικά άρθρα:

O…λευκός Πίου!Το νέο αστέρι του Παναθηναϊκού «παίζει» μπάλα στο Postgame. gr!!!«Όποιος παίζει με την Ελλάδα παίζει με όλους»

Κι όμως ο Πίου παίζει μπάλα! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα