Συρανό Ντε Μπερζεράκ

Με την Ευανθία Ρεμπούτσικα να ερμηνεύει με το βιολί τηςμελωδίες που έχει γράψει για το έργο «Συρανό Ντε Μπερζεράκ» του Εντμόν Ροστάνξεκίνησε η συνέντευξη τύπου της «ηρωικής κωμωδίας» που ανεβαίνει στις 25Φεβρουαρίου στη σκηνή του Παλλάς.

Ο Συρανό, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κινηματογραφικέςταινίες, έργα όπερας και μπαλέτου, μουσικές συνθέσεις, ακόμη και σειρές κόμικ,γίνεται υπό τη σκηνοθετική μαεστρία του Γιάννη Κακλέα ένα σκηνικό υπερθέαμα με48 χαρακτήρες.

Παίρνοντας το λόγο ο Γιάννης Κακλέας, δήλωσε ενθουσιασμένοςμε την ομάδα των ηθοποιών, παλιών και νέων, που συνεργάζεται και υποσχέθηκε μιαπαράσταση γεμάτη έρωτα, πάθος, χαρά και λύπη.

Μετά τον σκηνοθέτη μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποίαυποδύεται την ωραία Ρωξάνη και ακολούθησαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία για «πρώτητης φορά» θα βρίσκεται και αυτή στη σκηνή την ώρα που θα παίζεται η παράσταση,ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που ενσαρκώνει τον εκκεντρικό ήρωα με τη διάσημημύτη και την πολυσχιδή προσωπικότητα, και ο Όμηρος Πουλάκης, που ερμηνεύει τοννεαρό Κριστιάν.

Απών, από τη συνέντευξη, για προσωπικούς λόγους, ήταν οΝίκος Αρβανίτης, ο οποίος υποδύεται τον κόμη, Ντε Γκις. Επίσης, συμμετέχουν 20νέοι ηθοποιοί, καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

Θα παίζεται κάθε Τετάρτη με Κυριακή. Τα εισιτήρια θαξεκινούν από 15 ευρώ και θα φτάνουν τα 60. Φοιτητικό 20 ευρώ και ανέργων 15.

Επιμέλεια Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα