Ολυμπιονίκης συνοδός

Μια απίστευτη ιστορία έχει αναστατώσει τους Αμερικανούς, καθώς η κορυφαία δρομέας μεσαίων αποστάσεων από το 1990 έως το 2000, Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον, ζήτησε συγγνώμη για τη διπλή ζωή της.
Το βράδυ της Πέμπτης ζήτησε συγγνώμη για ένα «τεράστιο λάθος» της όπως είπε. Αποκάλυψε ότι υπήρξε πόρνη πολυτελείας με αμοιβή 600 δολλάρια την ώρα στο Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Σικάγο και άλλες πόλεις.

Η αμερικανίδα αθλήτρια αποκάλυψε κι άλλα πολλά. Όπως ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, έπεσε επίτηδες στον τελικό των 1500 μέτρων όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα του Μιλγουόκι, «Sentinel», είχε πει ότι έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της, που τώρα είναι 7 ετών. Στο twitter αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο έψαχνε τρόπους να αποδράσει από την καθημερινότητά της

«Δεν είμαι θύμα. Ήξερα τι έκανα», ανέφερε για την απόφασή της να εργαστεί ως συνοδός με το όνομα Κέλι Λάντι ενώ είπε ότι τις τελευταίες εβδομάδες την παρακολουθεί ψυχολόγος. Για την... Κέλι Λάντι, οι φωτογραφίες που δημοσιεύονταν στις σχετικές ιστοσελίδες, έκρυβαν όλες το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα