Συνελήφθη η καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου

Συνελήφθη το πρωί στη Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Χρ. Ξηρού, η καταζητούμενη 22χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία φέρεται ως βασική συνεργάτιδα του Χριστόδουλου Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών. Το μεσημέρι συνεληφθη και η 26χρονη σύζυγος του Γεράσιμου Τσάκαλου, ο οποίος είναι έγκλειστος των φυλακών μαζί με τον αδερφό του, Χρήστο, για συμμετοχή

στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η νεαρή μαζί με τη μητέρα των αδερφών Τσάκαλου κατηγορείται για υπόθαλψη, καθώς στο σπίτι τους στη Σαλαμίνα κρυβόταν το τελευταίο διάστημα η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Το απόγευμα η 60χρονη μητέρα των αδερφών Τσάκαλου και η 26χρονη νύφη της θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή, αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας, ο 32χρονος που συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση Ξηρού. Ο 32χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ημέρα ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί και η 36χρονη που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, μετέφερε μηνύματα των έγκλειστων για συμμετοχή στην Οργάνωση "Συνομωσία πυρήνων της Φωτιάς" σε ελεύθερους συνεργούς τους.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα