Συνεχίζεται η δίκη Σειραγάκη

Στο Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά συνεχίζεται σήμερα η δίκη του προπονητή, Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος κατηγορείται για 53 περιπτώσεις ασέλγειας και απόπειρας ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα παραπέμπεται να δικαστεί:
Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό. Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια
επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό. Για αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατ' ορθή μεταβολή της κατηγορίας. Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Για ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.
Νεκτάριος Ανδριόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα