Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Το πρώτο τετ α τετ της χρονιάς, έχουν αυτή την ώρα ΣαμαράςΒενιζέλος, με ένα από τα θέματα της ατζέντας και το εισιτήριο των 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, που προκάλεσε την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη. Καθοριστικό το επόμενο 6μηνο για τη χώρα, εδώ βρίσκεται η σταθερότητα της Κυβέρνησης και η εγγύηση για την ομαλή πορεία της χώρας, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,

κατά την κοπή της πίτας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι αυτό που αλλάζει, πρέπει να περάσει στην καθημερινότητα του πολίτη και να νιώσει πιο ασφαλής, ενώ ερωτηθείς κατά πόσο έχει λάβει μηνύματα ενόχλησης από το Βερολίνο με αφορμή πρόσφατη συνέντευξή του σε Γερμανική εφημερίδα, τόνισε ότι είναι φυσικό να διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα με τους εταίρους μας, προσθέτοντας ότι η διαπραγμάτευση δεν είναι απλό πράγμα.

Το απόγευμα η συνάντηση του Υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το θέμα.

Η κυβέρνηση, εν τω μεταξύ, διαψεύδει τον γερμανικό Τύπο, που δημοσιεύει μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις νέες διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος ειδικότερα στο δημοσίευμα του Spiegel για τον «κατά φαντασίαν θεραπευμένο» είπε πως «οι ίδιες πηγές αμφισβητούσαν το πρωτογενές πλεόνασμα. «Θα τους διαψεύσουμε και πάλι. Η χώρα, «θα βγει στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο», ενώ ήταν κατηγορηματικός στο ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί τρίτο μνημόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα