Πεντάρα η Βιγιαρέαλ

Εϊναι νεοφώτιστη αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει όνειρα ακόμη και για ένα εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά όσο πραγματοποιεί εμφανίσεις σαν αυτή που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Πριμέρα. Εντυπωσιακή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με 5-2 επί της Βαγεκάνο σημείωσε η Βιγιαρεάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο», αν και είχε ένα... θέμα με την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο (έφτασε μέχρι το 71-29 υπέρ των γηπεδούχων), ήταν καταιγιστικό και τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα του Ούτσε στο 10' και του Περμπέ στο 12' και στο 41'. Ο Ούτσε στο 57' και στο

65' έκανε το χατ τρικ και το 5-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο με σουτ στο 66' και με πέναλτι στο 91'. Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του Καστίγιο στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν συνοδεύτηκαν όμως απο ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Η Βιγιαρέαλ είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, ενώ αυτή τη στιγμή στην 4η θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε με 33β.

Στην κορυφή του πίνακα συγκατοικούν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης με 49 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει στους 44β.

Keywords
Τυχαία Θέματα