Συνάντηση με αντιπροσωπείες διεθνών συνδικαλιστικών οργανώσεων

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με διεθνείς αντιπροσωπείες συνδικαλιστικών και εργατικών ενώσεων που παρευρέθησαν στη συγκέντρωση - συναυλία για τα 16 χρόνια του ΠΑΜΕ, χθες Κυριακή 26 Απριλίου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) και Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Βιετνάμ, τον
υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της CITU και τον αντιπρόεδρο της AITUC (Ινδία), τον αντιπρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Σουδάν και τον Οργανωτικό Γραμματέα της ΠΕΟ (Κύπρος).

Στη συνάντηση επίσης συμμετείχαν αντιπροσωπεία δημοσίων υπαλλήλων της Πορτογαλίας και αντιπροσωπείες συνδικαλιστών από τη Σουηδία και τη Δανία.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά τη συζήτηση ενημέρωσε τις διεθνείς αντιπροσωπείες για την κατάσταση της εργατικής τάξης στην Ελλάδα και τους αγώνες του ΚΚΕ.

Οι συνδικαλιστές ευχαρίστησαν τον κ. Κουτσούμπα για την πολύπλευρη βοήθεια που προσφέρει το ΚΚΕ προς το ΠΑΜΕ και την ΠΣΟ και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος στις χώρες τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα